Verzenden & Retourneren

Verzenden

Alle pakketjes worden leuk ingepakt, passen door de brievenbus en worden binnen België verzonden via MyParcel (bpost). Hierdoor krijg je altijd een Track&Trace code. MyParcel is een dochterbedrijf van bpost en alle service gaat via hun. Als er iets mis is met de verzending, kan MyParcel mij meteen helpen en zullen eventuele problemen sneller worden opgelost.

Daarnaast is het ook goedkoper voor jullie en dat is natuurlijk een groot voordeel.

De meeste bestellingen passen in een brievenbuspakket. Je hoeft dus niet thuis te zijn om een pakketje te ontvangen. 

Ophalen kan ook, dit via jozyhandmade@gmail.com op afspraak.  

Wat zijn de verzendkosten?

Binnen België:

  • Brievenbuspakketje tot 2kg €4,50
  • Pakket >2 kg €5,95

Retourneren

U heeft het recht om uw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. U heeft na annulering nogmaals 14 dagen de tijd om uw product retour te sturen. U krijgt, in het geval van een volledige retour, het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd.

Enkel de kosten voor retour van u thuis naar de webwinkel zijn voor eigen rekening. Deze kosten bedragen circa 4,50eur per pakket, raadpleeg voor de exacte tarieven de website van je vervoerder.

Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking geretourneerd worden. Verpakkingen mogen niet geopend zijn. Alle artikelen dienen derhalve ongebruikt en schoon geretourneerd te worden.

Om gebruik te maken van dit recht kunt u contact met mij opnemen via jozyhandmade@gmail.com. Vervolgens zal het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van uw retour teruggestort worden, mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is.

Let op: producten die op maat volgens de door u gekozen specificatie gemaakt zijn, zijn uitgesloten van retournering. Het herroepingsrecht is dan ook niet van toepassing. De verkoop is hiermee na succesvolle betaling definitief. Neem alsjeblieft contact met me op als er problemen met uw bestelling zijn. Dit kan steeds via jozyhandmade@gmail.com.