onze workshops

Plan hier jouw me-time in.

Lily bag

Maak je leren eigen heuptas / kleine handtas in deze workshop.

 

Je maakt een heuptas of kleine handtas met een schouderriem waaraan een gespsluiting bevestigd is. De handtas wordt m.b.v. de naaimachine in elkaar genaaid.

 

Deze handtas is gemaakt uit één deel. Je leert een patroon overnemen, aanpassen, werken met divers gereedschap en verschillende soorten sluitingen zetten. Voorkennis of ervaring is niet vereist.

 

Wat is er inbegrepen? Het gebruik van alle materialen, de naaimachine en het lesgeld. Je kan kiezen tussen verschillende kleuren (op voorhand te bevestigen).

Duur: 4 uur

73539692_743167709532309_195099021276295

suzy bag

Maak je eigen leren handtas met binnenzak in deze workshop.

 

Je maakt een handtas met een lange riem die je achteraf op verschillende standen kan afstellen. Je leert een patroon overnemen, aanpassen, een binnenzak naaien en bevestigen, werken met divers gereedschap en verschillende soorten sluitingen zetten.

 

Je naait en bevestigt een binnenzak, en als resultaat krijg je een leuke handtas.

Voorkennis of ervaring is niet vereist.

 

Wat is er inbegrepen? Het gebruik van alle materialen, de naaimachine en het lesgeld. Je kan kiezen tussen de kleuren cognac of zwart.

Duur: 6 uur

Feest juwelen.jpg

Mini collectie leren juwelen

In deze workshop leer je om je eigen lederen juwelen te maken.

 

Vertrekkende van je eigen ontwerp leer je om een patroon uit te tekenen en over te nemen, te snijden, te lijmen en sluitingen te zetten. Je kan een ketting, een armband en oorbellen maken.

 

Op het einde van de workshop ga je naar huis met je eigen mini-collectie van lederen juwelen.

 

Neem gerust oude kettingen of juweeltjes mee, zo kan je er onderdelen van hergebruiken. In deze workshop zijn alle materialen en het lesgeld inbegrepen.

Duur: 2,5 uur

Origami met leder

Altijd al een zwak gehad voor geometrische figuren en origami? Maak dan nu zelf een prachtig juweel of broche uit leer.

Voor deze workshop heb je geen voorkennis nodig. Je leert stap voor stap een origami figuur maken uit leer. Je leert een ontwerp maken, snijden, lijmen en andere tips & tricks voor de mooiste afwerking wanneer je werkt met leer. Je kan dit figuur dan als een hanger voor een ketting mee naar huis nemen, of op een broche lijmen. Zo kan je pronken met je origami figuurtje!

Wat is er inbegrepen? Alle materialen, gebruik van de werktools en het lesgeld is inbegrepen. 

Duur: 2,5 uur

Website Jozy-3.jpg

Baby bijters

Altijd al een super hip en one of a kind speenkoord of bijtring willen maken voor je allerliefste kleintje? Of maak je liever zelf een origineel kraamkado?

 

Vanaf nu kan je dit ook in onze workshop. Eentje met felle kleuren, eentje uit pastel, met een houten bijtspeeltje eraan vast gemaakt of liever eentje met de naam erop? Kies er maar op los!

 

Je gaat naar huis met 1 speenkoord of bijtkoord en 1 bijtring, deze zijn in de basisprijs inbegrepen. Wil je er graag een figuurtje bij om het nog speelser te maken? Dan betaal je per figuurtje een kleine meerprijs.

 

Duur: 2,5 uur

Lederen plantenhanger

Wij hebben een voorliefde voor leer en, in combinatie met een plant, komt het nog mooier tot zijn recht!

 

We werken met leder, touwen en werktuig. Patronen uitwerken, snijden en gaatjes kloppen doen we vooral in deze workshop.

 

Ieder mag een plantje en pot kiezen (keuze tussen een vetplant of een cactus), of zelf op voorhand een plantje meebrengen (graag op voorhand doorgeven of er gewerkt wordt met eigen pot en planten of dit voorzien moet worden, prijs zal hierdoor variëren).

 

Je gaat naar huis met je eigen plantenhanger, een uniek interieur item. 

Duur: 2,5 uur

Website Jozy-53.jpg

GEpersonaliseerde totebag

In deze workshop maak je je eigen gepersonaliseerde totebag.

 

Vertrekkende vanuit een beige standaard totebag leer je met verschillende materialen en technieken je totebag ontwerpen en versieren. Als resultaat heb je elk een uniek stuk waar niemand anders mee rondhuppelt.

 

We starten met het ontwerpen van je totebag aan de hand van eigen inspiratie (neem gerust foto's of prenten mee).

 

De totebag kan je gebruiken om te gaan shoppen, naar het strand te gaan, als zwem- of sporttas, ...

 

In deze workshop zijn alle materialen en het lesgeld inbegrepen.

Duur: 2,5 uur

Website Jozy-38.jpg

In deze workshop naai je je eigen shoppingbag.

 

Je kiest je afmetingen, een leuk stofje en stikt je eigen persoonlijke totebag. Als resultaat heb je elk een uniek stuk.

 

Je leert een eenvoudig patroon over te nemen op je stof, deze aan elkaar te stikken en als laatste de tassenbanden te bevestigen. De totebag kan je gebruiken om te gaan shoppen, naar het strand te gaan, als zwem- of sporttas, ...

 

In deze workshop zijn alle materialen en het lesgeld inbegrepen. Zelf breng je best een eigen naaimachine mee.

Duur: 3 uur

naai je eigen totebag