Cart 0
Website Jozy-53.jpg

Workshop gepersonaliseerde totebag

In deze workshop maak je je eigen gepersonaliseerde totebag. Vertrekkende vanuit een beige standaard totebag leer je met verschillende materialen en technieken je totebag ontwerpen en versieren. Als resultaat heb je elk een uniek stuk waar niemand anders mee rondhuppelt. We starten met het ontwerpen van je totebag aan de hand van een moodboard of eigen inspiratie (neem gerust foto's of prenten mee). Het inschrijvingsgeld bedraagt € 30, hier is alles inbegrepen. 

Website Jozy-36.jpg

Workshop naai je eigen shopper

In deze workshop maak je je eigen gepersonaliseerde totebag achter de stikmachine. We vertrekken van een of meerdere lappen stof en naaien zo onze eigen leuke shopper! Als resultaat heb je elk een uniek stuk om mee te gaan shoppen, naar het strand te gaan of als zwemvalies. We starten met het ontwerpen van je totebag aan de hand van een moodboard of eigen inspiratie (neem gerust foto's of prenten mee). Je kan de tas gebruiken om te gaan shoppen, naar het strand te gaan, als zwem- of sporttas, ... Het inschrijvingsgeld bedraagt € 35, hier is alles inbegrepen. 

Wevenworkshop_collage.jpg

Workshop wandtapijt weven

Wandtapijten zijn helemaal in! In deze workshop leer ik je je eigen wandtapijt maken als uniek interieuritem.

De workshop is opgedeeld in twee lesmomenten. We vertrekken vanuit een eigen idee of kleurenpatroon om je wandtapijt vorm te geven. Je leert je eigen weefgetouw klaarmaken, deze kan je achteraf ook mee naar huis mag nemen, verschillende technieken van het weven en knooptechnieken komen aan bod.

Wat is er inbegrepen?

  • een hapje en een drankje

  • je zelfgemaakte weefgetouw (mag je mee naar huis nemen, zo kan je thuis nog meer wandtapijtjes maken!)

  • draden en toebehoren (je mag ook je eigen wol meenemen)

  • een weefnaald

  • lesgeld

Het inschrijvingsgeld bedraagt € 79 voor beide lesmomenten, hier is alle het bovenstaande inbegrepen. 

38264011_719765121709068_441417024782991360_n.jpg

Workshop mini-collectie lederen juwelen

Leer is een natuurproduct en daarom een erg dankbaar en mooi product om mee te werken. In deze workshop leer je om je eigen lederen juwelen te maken. Vertrekkende van je eigen ontwerp leer je om een patroon uit te tekenen en over te nemen, te snijden, te lijmen en sluitingen te zetten. Je kan een ketting, een armband of oorbellen maken. Op het einde van de workshop ga je naar huis met je eigen mini-collectie van lederen juwelen. Neem gerust oude kettingen of juweeltjes mee, zo kan je er onderdelen van hergebruiken.

18953416_440263766329260_1567129285690276512_o.jpg

Workshop lederen smartphonehoesje

Leer is een natuurproduct en daarom een erg dankbaar en mooi product om mee te werken. Leer is ook sterk en ideaal dus om je smartphone mee te beschermen. We werken in deze workshop met leder en werktuig. Patroon uitwerken op maat van je smartphone, snijden en gaatjes kloppen doen we vooral in deze workshop. Je leert je eigen smartphonehoesje op maat maken. Het inschrijvingsgeld bedraagt € 45, alle materialen inbegrepen.

Website Jozy-20.jpg

Workshop lederen plantenhanger

Leer is een natuurproduct en daarom een erg dankbaar en mooi product om mee te werken. Niet alleen is leer op zich een leuk materiaal, in combinatie met een plant komt het nog mooier tot zijn recht. We werken met leder, touwen en werktuig. Patronen uitwerken, snijden en gaatjes kloppen doen we vooral in deze workshop. Ieder mag een plantje en pot kiezen (keuze tussen een vetplant of een cactus), of zelf op voorhand een plantje meebrengen (graag op voorhand doorgeven, prijs zal hierdoor variëren). Je gaat naar huis met je eigen plantenhanger, een uniek interieur item. Het inschrijvingsgeld bedraagt € 35, alle materialen, plant en pot inbegrepen.

Wil je graag je eigen plant en pot meenemen om er een hanger voor te maken? Dat kan zeker. Vermeld dit bij je inschrijving.

IMG_2812.JPG

Workshop latch hooking - smyrna wandtapijt

Zelf je eigen wand- of vloertapijtje maken? De smyrnatapijten zijn weer helemaal in! Smyrna is een techniek om een tapijt te knopen met behulp van een knoopnaald. Het is niet moeilijk, met een beetje oefening kom je al heel ver. De kunst is om verschillende kleuren te combineren om tot een mooi resultaat te komen. In deze workshop helpen we je bij deze keuze en bij het opstarten van het knopen van jouw tapijt of kussentje. De workshop duurt 2,5 uur maar weet dat je kunstwerk nog niet af zal zijn. Smyrna knopen vraagt geduld en je kan er helemaal zen van worden. Thuis kan je dan lekker verder knopen op momenten waarop je de rust graag opzoekt. Het inschrijvingsgeld bedraagt € 45, hier is alles inbegrepen. 

workshop babybijters.jpg

Workshop babybijters

Een gepersonaliseerde speenkoord of bijtring maken voor de allerliefste prinsen en prinsesjes? Kom dan zeker naar deze workshop! Maak er zelf eentje voor je eigen spruit of als kraamkado voor je zwangere / pasbevallen vriendin, ideaal om te schenken als kado. De workshop duurt 2,5 uur, inschrijvingsgeld bedraagt 35 euro. Hier is het gebruik van alle materialen, het lesgeld en het maken van 1 speenkoord en 1 bijtring per persoon inbegrepen.

De workshops: hoe gaat het in zijn werk?

Wat is de kostprijs? Bij elke workshop staat de prijs per persoon vermeld. 

Wat is er inbegrepen in de workshop?

  • Gebruik van de basisbenodigdheden zoals tangen, snijmatten, lijmen, afbeeldingen, ...

  • Lesgeld

  • Drank & versnapering

Duur? De workshops duren gemiddeld 2,5 tot 3u. Dit houdt het oefenen van de technieken in, het ontwerpen van patronen, en het uiteindelijk maken van het afgewerkt product of je eigen mini-collectie.

Waar gaan de workshops door? Je volgt deze workshop in Hasselt, mogelijks in de living (bovenverdieping) van de tarte tatin (www.tarte-tatin.be) (zie onze evenementen pagina voor de juiste locatie). Voor een homeparty komen we naar jouw thuis!

Bij onze evenementen kan je de planning van onze workshops terug vinden. Daar kan je je online inschrijven.

Ook: samen iets maken met je vriendinnen op een verjaardag, een teambuilding met collega’s, of op een vrijgezelle? Jozy zorgt ervoor! Graag een workshop volgen in combinatie met een lekkere cocktail, koffie & taart-namiddag, zelfgemaakte pizza's, een pasta buffet of een heerlijke hamburger? Of een workshop op je eigen feest? Jazeker, ook dat kan. We bieden onze workshops aan op maat via verschillende combinaties of formules naar jouw persoonlijke wens. Vraag ernaar via jozyhandmade@gmail.com