* Mijn allereerste naaimachine *

* Mijn allereerste naaimachine *

 

Just Jozy

Je leven eens helemaal over een andere boeg willen gooien? Ook ik dacht er zo over! Creatief was ik altijd al. Mijn eerste stikmachine, van plastiek weliswaar, kreeg ik van mijn grootmoeder toen ik een jaar of 7 was. Ik maakte er voor mijn Barbie's de hipste outfits. - Ja, met een plastieken naald en echt garen! - De kledingstijl die ik voor ogen had, was niet te vinden in de winkels, dus maakte ik ze maar zelf, toch? Mijn voorliefde voor naaien is niet perse uitgegroeid tot een professionele stikster, in tegendeel. Ik hou er van te stikken en te naaien maar eerder op een beginners niveau. Meer hoeft het ook niet te zijn. Eenvoudig. Simpel. Maar leuk! Mijn creativiteit groeide uit en zocht andere oorden op met andere materialen: hout, ijzer, plastiek, beton, ... Ook nu blijft mijn hoofd soms non-stop nieuwe dingen ontwerpen en die liefde wil ik graag met jullie delen. Ja hoor, ook jij kan creatief zijn! Zo ontstond ook het idee om er eens écht iets mee te doen.

En toen was er ... Jozy! In februari 2016 startte ik in bijberoep mijn droom: creatieve workshops geven en zelf leuke spullen maken - handmade dus.

Probeer eens een workshop uit, wie weet is het wel iets voor jou? Toch niet zo handig of te weinig tijd? Bezoek dan zeker onze shop en verwen jezelf met een handmade item.